van 23 december tot 27 december 2022 bent u weer van harte welkom op de Ernst Sillem Hoeve voor de traditionele Kerstgastendagen.

Velen kijken er naar uit om deze dagen door te brengen op deze prachtige locatie.

Een enthousiaste staf staat samen met de medewerkers van de Ernst Sillem Hoeve garant voor een sfeervol arrangement dat helemaal past bij de tijd van het jaar.

De prijs voor dit 5- arrangement, volledig verzorgd bedraagt 435,00; voor betalende leden van de VVSV is de prijs 420,00.

Wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 035-6668541

Al vele jaren organiseert de VVSV in samenwerking met de ESH vakantiearrangementen voor senioren. 

Deze vakantieweken worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen er voor, samen met de medewerkers van de ESH, dat de gasten kunnen genieten van al het moois dat de Ernst Sillem Hoeve te bieden heeft. Een geweldig huis/hotel, een prachtig park en een mooi afwisselend programma.

Als vrijwilliger ben je een goede gastvrouw/gastheer, je hebt aandacht voor de gasten, veelal 75 jaar en ouder. Je bent als staf  verantwoordelijk voor het wel en wee tijdens het arrangement; je maakt samen een weekprogramma met leuke excursies (bus - of boottocht, bezoek musea of andere bezienswaardigheden) en ook in en rondom de Hoeve zorg je voor verschillende activiteiten (spel, quiz, creatief, muziek etc). Dit alles, met in je achterhoofd, de doelgroep waarvoor je het doet en dat betekent ook voldoende rustmomenten zodat er ook gelegenheid is om rustig in het park een boek te lezen, een puzzel te maken en tijd voor een gezellig praatje.

Afhankelijk van het aantal gasten (variërend van 20 - 50 personen) gaan wij uit van 1 staflid op ongeveer 5 / 6 gasten.

Voor de week van 14-21 juli zoeken wij nog 'enthousiastelingen' die ons team willen komen versterken.

Ook voor de Kerstgastendagen kunnen we nog wel hulp gebruiken.

Wil je meer informatie: mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 51 35 2712

 

 

Op ons eigen youtube kanaal is nu de video te zien welke we eerder al op ons 75 jarig jubileum hebben vertoond.

Read More: Video over de ESH van weleer nu op youtube

Cees Bremmer (algemeen secretaris van YMCA Nederland) was aanwezig om het YMCA insigne uit te reiken aan twee bestuursleden van de VVSV.

Read More: Waardering voor vrijwilligers

De patiotuin is onlangs “opgeknapt en heringericht” door een gift van de VVSV. Daardoor heeft, op verzoek van velen, ook de gedenksteen weer een juiste plek gekregen.

Naar boven