035 666 85 41           info@vrienden-esh.nl           Soestdijkerweg 10b, Den Dolder

Vakanties

U bent niet meer de jongste, maar wilt toch nog graag een paar dagen of een week op vakantie. Niet te ver van huis, een mooie accommodatie met een fijne hotelkamer in een prachtige omgeving. De Ernst Sillem Hoeve heeft dat allemaal.
Al vele jaren organiseert de VVSV vakanties voor senioren in de Ernst Sillem Hoeve. Voor vitale ouderen, maar ook voor hen die gebruik maken van een rollator. Een vakantie met heel veel mogelijkheden aangepast aan wat u wilt en kunt. 
Aandacht en gezelligheid staan hoog in ons vaandel. Dat maakt uw verblijf een vakantie met vele pluspunten.

Tijdens de vakantie gaan we 3 dagdelen met een touringcar op excursie. Dit kan een boottocht zijn, een bezoek aan een museum of een andere activiteit. Als we niet op pad gaan, bieden we een activiteit aan op de Ernst Sillem Hoeve. Een spel binnen of buiten, een lezing, luisteren naar muziek of zang en creatief bezig zijn, dit alles kan en mag u verwachten tijdens een vakantieweek. 

In en rondom de Ernst Sillem Hoeve kunt u ook genieten op de vele terrassen of rustig in het park een boek lezen of een puzzel oplossen. Dat alles is echt genieten en vakantie vieren!

De arrangementen die de VVSV aanbiedt moeten worden gezien als een groepsgebeuren, maar u bepaalt uiteraard zelf of u aan een activiteit wilt deelnemen. Wilt u er zelf op uit, dan helpen wij u graag aan leuke ideeën.

Elk vakantiearrangement heeft een eigen programma dat door de vrijwilligers van de YMCA met zorg is samengesteld. 
Deze vrijwilligers staan het gehele arrangement voor u klaar om u met raad en daad terzijde te staan. Samen met de medewerkers van de Ernst Sillem Hoeve zorgen zij voor gezelligheid en aandacht voor alle gasten. Zo kunnen wij u een prettige en goed verzorgde vakantie aanbieden.

Schuiven naar boven