Vakantieweek 3 2013

Met als thema  Alles anders" begonnen 26 gasten en 6 stafleden aan de derde en laatste seniorenvakantieweek van dit seizoen.

Na een kennismakingsspel op zaterdagavond zat de stemming er al goed in. 6 gasten waren overgebleven van week 2 om er nog een gezellige week aan vast te knopen.

Veel is er al gedaan deze week, de temperatuur was goed en af en toe zorgde een regenbuitje voor de nodige verfrissing.

De kerk in Den Dolder werd bezocht, er werd gewandeld, aan handenarbeid gedaan, een quiz gespeeld, de markt in Baarn bezocht en nog veel meer.

De 1e excursie ging naar de pluktuin van Landgoed Stoutenburg en op woensdagmorgen stond een bezoek aan de Glasblazerij in Leerdam op het programma en konden gasten en staf van dichtbij zien hoe glaswerk werd geproduceerd. Bij thuiskomst stonden heerlijke sandwiches voor iedereen klaar.

De woensdag stond verder in het teken van muziek; 's avonds werd er gezongen met begeleiding van Ria Cuperus op de accordeon.

Donderdagmorgen begon rustig, er was gelegenheid om uit te slapen; dat was ook wel nodig want 's middags moesten de gasten voor "inspecteur speurneus" spelen; in en rondom de Hoeve moest driftig gezocht worden naar diegene die de kas en enkele kostbare schilderijen had meegenomen. Zelfs onder het diner werd er nog naar de dader gezocht.

Wie het was? Dat hoort u ongetwijfeld bij een volgend bericht!

Naar boven