Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers

Al vele jaren organiseert de VVSV in samenwerking met de ESH vakantiearrangementen voor senioren. 

Deze vakantieweken worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen er voor, samen met de medewerkers van de ESH, dat de gasten kunnen genieten van al het moois dat de Ernst Sillem Hoeve te bieden heeft. Een geweldig huis/hotel, een prachtig park en een mooi afwisselend programma.

Als vrijwilliger ben je een goede gastvrouw/gastheer, je hebt aandacht voor de gasten, veelal 75 jaar en ouder. Je bent als staf  verantwoordelijk voor het wel en wee tijdens het arrangement; je maakt samen een weekprogramma met leuke excursies (bus - of boottocht, bezoek musea of andere bezienswaardigheden) en ook in en rondom de Hoeve zorg je voor verschillende activiteiten (spel, quiz, creatief, muziek etc). Dit alles, met in je achterhoofd, de doelgroep waarvoor je het doet en dat betekent ook voldoende rustmomenten zodat er ook gelegenheid is om rustig in het park een boek te lezen, een puzzel te maken en tijd voor een gezellig praatje.

Afhankelijk van het aantal gasten (variërend van 20 - 50 personen) gaan wij uit van 1 staflid op ongeveer 5 / 6 gasten.

Voor de week van 14-21 juli zoeken wij nog 'enthousiastelingen' die ons team willen komen versterken.

Ook voor de Kerstgastendagen kunnen we nog wel hulp gebruiken.

Wil je meer informatie: mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 51 35 2712

 

 

Naar boven